Auna MCD-107C, kompaktní stereo systém, CD, USB, SD, MP3, AUX, FM, osvětlení RGB-LED

Dnes jsme vybrali: Auna MCD-107C, kompaktní stereo systém, CD, USB, SD, MP3, AUX, FM, osvětlení RGB-LED od top výrobce výhodně za 4 199 Kč. Zobrazit více »

Dostupnost: 

Skladem > 4 ks

4 199 Kč
vč. DPH
Do obchodu »
home
Doprava ZDARMA

pro objednávky nad 1.500 Kč

sync
Vrácení zboží do 14 dní

zdarma a bez rizika

thumbs-up
Prověřený český obchod

s kvalitními produkty

cart
Nakupujte kdykoli

máme otevřeno 24 hodin denně

Popis produktu

Auna MCD-107C, kompaktní stereo systém, CD, USB, SD, MP3, AUX, FM, osvětlení RGB-LED od top značky Auna - toto zboží zakoupíte extra výhodně za 4199 Kč.S hi-fi stereo systémem auna MCD-107C získáte kompaktní univerzální hudební systém pro váš domov!Hi-Fi systém auna MCD-107C má různé možnosti připojení, například port USB s podporou MP3 a slot pro paměťové karty. Přenosný zvukový formát se zde do zvukového systému přivádí z různých datových nosičů, jako jsou USB klíče, přehrávače MP3 nebo paměťové karty SD. Díky integrovanému rozhraní Bluetooth lze streamovat data ze smartphonů, tabletů nebo notebooků přímo do stereofonního systému bez dalších kabelů. Jednotka CD čte jak běžné zvukové disky CD, tak disky CD MP3 a nabízí funkci opakování, náhodného přehrávání a možnost vytvoření programovatelné sekvence skladeb.Vstup AUX na přední straně umožňuje připojit kabelová audio zařízení, jako jsou mobilní telefony nebo počítače, zatímco hudební skladby si můžete vychutnat s diskrétní úrovní hlasitosti prostřednictvím výstupu pro sluchátka. Nabídku funkcí doplňuje rádio tuner FM s celkem 20 předvolbami stanic a funkcemi automatického a manuálního vyhledávání stanic.Kompaktní systém auna MCD-107C je nejen akustickým potěšením, ale také vizuálním skvostem. Má také nastavitelné efektové osvětlení LED, které různými barvami osvětluje ovládání hlasitosti a membránu reproduktorů.V případě potřeby lze spotřebič pohodlně ovládat z pohovky pomocí dodaného dálkového ovládání.

Podobné produkty

Auna MCD-107C, kompaktní stereo systém, CD, USB, SD, MP3, AUX, FM, osvětlení RGB-LED

Další produkty od výrobce

Auna

Auna MCD-107C, kompaktní stereo systém, CD, USB, SD, MP3, AUX, FM, osvětlení RGB-LED od společnosti Auna - toto zboží si můžete zakoupit za jedinečnou cenu 4199 Kč. S pomocí našeho katalogu nakoupíte pohodlně z mobilu, tabletu nebo od počítače. Oblíbený bonus, BEZPLATNÉ poštovné a balné, je poskytováno pro objednávky nad Kč. Neotálejte s nákupem, cenu můžeme garantovat jen pro dnešní den.

Prohlédněte si všechny produkty od přední značky .

Možnosti dopravy a platby