Klarstein PopArt, retro kombinovaná lednice, 118 l/13 l, energetická třeída E, modrá

Kvalitní produkt Klarstein PopArt, retro kombinovaná lednice, 118 l/13 l, energetická třeída E, modrá oblíbené značky za akční cenu 9 409 Kč. Zobrazit více »

Dostupnost: 

Skladem

9 409 Kč
vč. DPH
Do obchodu »
home
Doprava ZDARMA

pro objednávky nad 1.500 Kč

sync
Vrácení zboží do 14 dní

zdarma a bez rizika

thumbs-up
Prověřený český obchod

s kvalitními produkty

cart
Nakupujte kdykoli

máme otevřeno 24 hodin denně

Popis produktu

Klarstein PopArt, retro kombinovaná lednice, 118 l/13 l, energetická třeída E, modrá od oblíbené značky Klarstein - tento artikl je v tuhle chvíli v úžasné akci za 9409 Kč.Ze stylové lednice Klarstein PopArt v retro designu 50. let minulého století chutnají hluboce zmrazené pochoutky obzvlášť lahodně! S nákupem se vrátíte zvenku domů do kuchyně. Otevřete Vaši barvami hrající lednici Klarstein PopArt v designu 50. let, uložíte nápoje do složky a občerstvení rozdělíte do složek uvnitř lednici o objemu 118 litrů – i vajíčka a láhve si zde také najdou své místo. Pro hluboce zmrazené potraviny, jako je pizza, hranolky a lahodná zmrzlina, je prostor ve vestavěné mrazicí přihrádce uvnitř chladničky o objemu 13 litrů. Dopřejte si čerstvé pochoutky a ledově vychlazené nápoje, ať už sami, ve dvojici nebo třeba s nečekanou návštěvou: stylově kompaktní Klarstein PopArt lednicemá vždy něco malého připraveno. Spotřeba energie chladničky odpovídá energetické třídě E. Logo na dveřích, elegantní barva a kovové nožičky dodávají lednici nadčasový retro šarm a činí z ní dekorativní doplněk domácnosti. Takže: vyberte si svou oblíbenou svačinu, zavřete dveře a vychutnávejte si ji dál: s retro lednicí Klarstein PopArt. Dostupné varianty: PopArt modrá, PopArt růžová (10030288).

Podobné produkty

Klarstein PopArt, retro kombinovaná lednice, 118 l/13 l, energetická třeída E, modrá

Další produkty od výrobce

Klarstein

Klarstein PopArt, retro kombinovaná lednice, 118 l/13 l, energetická třeída E, modrá od populární značky Klarstein - tento produkt prodáváme v akci za 9409 Kč. Čekáme, že tahle nabídka se zařadí mezi bestsellery. Při objednávce nad Kč získáte DOPRAVU ZDARMA. Neplaťte jinde víc, než musíte.

Prohlédněte si všechny produkty od přední značky .

Možnosti dopravy a platby